tervetuloa!

Tervetuloa vaan Magic towniin!Nimimerkkimme perustuvat omakeksimästämme ryhmästä,jonka nimi on:Manni ja Sanna.Leikimme yleensä kotona sitä :) Tuossa tervetuloakyltissä Manni on mustatukkainen ja Sanna on oranssitukkainen.Manni ja Sanna ovat matkittu hieman winxeistä,esimerkiksi kun Mannilla on samantapainen tukka kuin Musalla ja Mannilla on lisäksi musiikinvoimat.Ja Sannalla on luonnonvoimat,niin kuin Floralla winxeistä. :) No,viihtykää!

Sivuiltamme löydätte esimerkiksi:tarinoita,tietoa meistä,ketkä ovat manni ja sanna ym.

2103041.jpg

Manni ja Sannakin ovat löytäneet jo talven varalta kauniit talviasut!!Manni ja Sanna ovat oikeassa,että talven riemua on tulossa!!Mannilla ja Sannalla on jopa kiinni hiukset,esimerkiksi Mannilla on ponihäntä ja Sannalla kaunis letti!

Päivityksemme:(Ei mikään oikea päivitysblogi,mutta omatekemämme)

2103055.jpg

29.11.2008 Lisäsimme tälläisen hauskan tavan päivitellä ja lisäsimme myös tämän blogin.Saatamme ehkä tehdä osioita enemmän,emmekä vielä lupaa että päivittelemmekö vai emme jos teemme osioita.

30.11.2008 Anteeksi,ettemme ole ehtineet päivitellä,no lisäsimme osiot: "Keitä ovat ylläpitäjät?","Mannin ja Sannan lehti" ja "vieraskirja -ja ystäväkirjamme" :) Ja lisäsimme vielä yhden osion tänään: "Keitä ovat Manni ja Sanna?"

Muistakaa...

2103100.jpg